作业帮 > 综合 > 作业

英语翻译我很高兴能认识你,我在北京看见过您的网球比赛,但是不幸的是您输了,比赛结束之后您一个人在那里呆着,我看着很难受而

来源:学生作业帮 编辑:作业帮 分类:综合作业 时间:2024/05/22 22:19:27
英语翻译
我很高兴能认识你,我在北京看见过您的网球比赛,但是不幸的是您输了,比赛结束之后您一个人在那里呆着,我看着很难受而且很理解您的心情,我本来想跟您说话但是我很紧张我很抱歉,我想和您做一个好朋友,有好的关系~希望您能加我.
楼主是男的女的?那个人是男的女的?捷克语男女说话时的形容词和动词过去时的词尾不一样的!
1、如果你是男的,那个人是女的:
Jsem rád,že vás poznávám.V Pekingu sledoval jsem vášou tenisovou hru,ale bohužel prohrála jste hru.Po hře,zůstala jste tam sama.Bylo mi líto a pochopil jsem vášou náladu.Chtěl jsem s vámi mluvit,ale byl jsem nervózní.Je mi líto.Chtěl bych vaš dobrý přítel být.Děkuji vám.
2、如果你是男的,那个人也是男的:
Jsem rád,že vás poznávám.V Pekingu sledoval jsem vášou tenisovou hru,ale bohužel prohrál jste hru.Po hře,zůstal jste tam sám.Bylo mi líto a pochopil jsem vášou náladu.Chtěl jsem s vámi mluvit,ale byl jsem nervózní.Je mi líto.Chtěl bych vaš dobrý kamarád být.Děkuji vám.
3、如果你是女的,那个人是男的:
Jsem ráda,že vás poznávám.V Pekingu sledovala jsem vášou tenisovou hru,ale bohužel prohrál jste hru.Po hře,zůstal jste tam sám.Bylo mi líto a pochopila jsem vášou náladu.Chtěla jsem s vámi mluvit,ale byla jsem nervózní.Je mi líto.Chtěla bych vaše dobrá přítelkyně být.Děkuji vám.
4、如果你是女的,那个人也是女的:
Jsem ráda,že vás poznávám.V Pekingu sledovala jsem vášou tenisovou hru,ale bohužel prohrála jste hru.Po hře,zůstala jste tam sám.Bylo mi líto a pochopila jsem vášou náladu.Chtěla jsem s vámi mluvit,ale byla jsem nervózní.Je mi líto.Chtěla bych vaše dobrá kamarádka být.Děkuji vám.
捷克语的变格很细 上面的写完后我又检查了一遍 应该没错了(不排除有错的可能……) 另外 “有好的关系 希望您能加我”这两句我不会,抱歉.
再问一句 你那个“朋友”指的是普通朋友还是男女朋友……
ps:这么辛苦 多给点分吧……